Hatha & Easy Flow

Hatha Yoga

In de Hatha Yogalessen maak je kennis met de asana's, pranayama oefeningen en meditatie. Door de les heen is het 8-voudig pad van Patanjali verweven.

Easy Flow Yoga

Bij Easy (flow) Yoga voer je met behulp van ademondersteuning een houding uit, waarna je nog eens stil staat bij het effect van de houding op je lichaam en geest. Vervolgens voer je de volgende houding uit. De houdingen volgen elkaar veelal op in een flow. In de natuur heeft alles zijn timing, alleen de mens kent haast. De bloei van een bloem of een boom is niet te forceren. Het is belangrijk om ambities los te laten. Resultaten zijn soms nauwelijks zichtbaar, maar elke millimeter, vroeg of laat, heeft betekenis. Deze rustige beoefening bevordert je meditatie. Easy (flow) Yoga is ook zeer geschikt voor mensen met diverse aandoeningen en klachten waarbij een intensievere beoefening van Yoga of andere sporten is uitgesloten. MS, artrose, reumatische klachten, veelal krijgt men het advies om in beweging te blijven. Yoga leert je je lichaam te accepteren zoals het is en op een milde manier je grenzen te verkennen. Tevens kan het regelmatig beoefenen van Yoga pijnklachten verminderen.

© 2018 - 2024 WEBSHOP ZANG MUZIEK EN YOGADOCENT MIRJAM VAN DER BEEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.