Reviews

Kinderyoga met muziek online:

Wauw! Wat een geweldige cursus! Van a tot z staat alles er gewoonweg in. Het lijkt wel een bijbel voor yoga met muziek! Ongelofelijk hoe rijk deze cursus is aan ideeën! Van baby tot tiener zit ik vol met nieuwe inspiratie. Ik heb ook zoveel nieuwe instrumenten leren kennen! Ik heb nu 1 kleine klankschaal. Meerdere lijken me geweldig maar dat is met de tijd aan te kopen. De overige instrumenten ook maar zo knap wat er allemaal bestaat en hoe Mirjam leert hoe erop gespeeld moet en kan worden! Ik kan alleen maar zeggen deze cursus krijgt een 11 op een 10!

Gwen Peeters

Kinderyoga met Muziek Live:

De kinderyoga met muziek cursus is een aanrader! Ik vond het een feestje om alle bijzondere muziekinstrumenten te mogen ervaren die Mirjam in haar meer dan ruime collectie heeft!
Verder vond ik de yoga flows op muziek superleuk en inspirerend en als kers op de muzikale taart een klankschaal concert.
Eerst mochten we dit zelf ervaren (bijzonder, je voelt dat Mirjam dit met hart en ziel doet!) en daarna in groepjes met elkaar een mini klankconcert geven en ontvangen.
Een stukje theorie over zingen en noten lezen vond ik ook interessant, kortom, het smaakt zeker naar meer!
 
Groetjes, Bianca Ruigrok
 

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam is heel goed met de kinderen en ze geeft heel goed muziekles.. Mijn dochter gaat met plezier naar piano les bij Mirjam.. Ik raad iedereen aan bij Mirjam les te volgen.

Hülya

Beoordeling: 5 sterren

Samen met mijn dochtertje hebben we lessen Ouder- en kind yoga van Mirjam gevolgd. Erg leuke lessen, leerzaam en toch ook speels voor de kindjes. Een gepassioneerde juf die met liefde de lessen geeft. Wij hebben de lessen altijd als zeer prettig ervaren.

Wendy van der Gaag

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam is erg goed in lesgeven en omgaan met jonge kinderen. Ze is een zeer professionele leraar en kent veel instrumenten. 

Ruby

Beoordeling: 5 sterren

Ik vind de lessen prettig en doelgericht. Ik ben met veel plezier bezig met de harp.

Jacob Mannessen.

Beoordeling: 5 sterren

Een super fijne zangjuf. Kaylinn en Fayliene gaan er met veel plezier heen en zijn ook altijd heel blij als ze mee wilt denken over de audities. Daarnaast doet ze ook altijd mee met leuke optredens. Zodat ze ook podiumervaring opdoen.

Patricia van Aalst

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam is ontzettend professioneel en kundig. Ze is eerlijk en geeft ook veel goede tips. Verder is het een leuke en gezellige lerares waarbij je je veilig voelt. Ik raad haar absoluut aan. ( ik heb nog nooit zo goed gezongen sinds ik les heb gehad).

Nadia Lisette van der Valk

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam is een zeer kundig zangdocent en heeft mij de afgelopen jaren beter leren zingen en vooral mijn stem veilig weten te gebruiken. Je kiest zelf je repertoire en bepaalt zelf wat je wilt. Mirjam helpt je dan om hier het beste uit te halen. Na de vakantie weer verder. Je bent nooit te oud om te leren😜

Perry Paul

Beoordeling: 5 sterren

Hele professionele docent geeft oprechte aandacht aan de leerling en speelt in op de behoefte van de deelnemers. En erg goed met kinderen!

Gona Aziz

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam is een zeer professionele passievolle zangdocente. Ze werkt heel efficiënt, benut elk minuut van de les met de kinderen. Ook tijdens COVID-19 heeft zij online les gegeven. Daarnaast communiceert ze uitstekend, ze reageert altijd direct op appjes.

Ashraf Kadim

Beoordeling: 5 sterren

Echt een topper!

Mitch de Kok

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam is een energieke veelzijdige zangjuf en yogadocente. Als ze op reis is neemt ze altijd nieuwe instrumenten mee om nog meer mooie dingen te maken. van de lokale cultuur. Ze is dol op mooie klanken en heeft er een oor voor. Ze is professioneel en lief. En ze kan prachtig harp spelen. Kortom een superjuf.

Miram Hoekstra

Beoordeling: 5 sterren

Dankzij de begeleiding van Mirjam ben ik veel beter en vooral ook met veel meer zelfvertrouwen gaan zingen. Ze is geduldig, professioneel en betrouwbaar in haar afspraken.

Marc Olthoff

Beoordeling: 5 sterren

Al jaren zangleerling bij Mirjam en nog steeds leer ik elke les weer nieuwe dingen! Echt een aanrader voor als je op een goede, professionele en gezellige manier zangles wilt.

Nicole van den Berg

Beoordeling: 5 sterren

Dat Mirjam alles met passie doet is duidelijk. Dit zorgt ervoor dat ze weet wat ze doet en dit kan overbrengen naar de leerlingen. Haar zanglessen zorgen ervoor dat ik beter mijn stem gebruik, niet alleen met zingen maar ook met spreken. Ook de gezelligheid ontbreekt nooit!

Janneke Speelpenning

Beoordeling: 5 sterren

Uitgebreide keuze qua lesaanbod. Mirjam is een enthousiaste en ervaren docente. De lessen waren leerzaam en leuk. Zeker aan aanrader!

Linsey Koster- Van Diest

Beoordeling: 5 sterren

Gezellige vlotte dame met grote passie voor muziek. Tijdens de zanglessen legt ze alles netjes uit. Ze regelt ook optredens voor haar leerlingen. Toppertje en zeker aan te raden!

Miranda Breekweg

Beoordeling: 5 sterren

Geduldig, gezellig, professioneel. Jarenlang zangles van haar. We werken toe naar het grote optreden in het theater. Ze is een topper.

Jeffrey Salomonson

Beoordeling: 5 sterren

Fijn om zangles van Mirjam te krijgen! Legt alles rustig en duidelijk uit. Ik ben een stuk zelfverzekerder in mijn zang geworden, doordat ik de juiste technieken kan toepassen. Mooie studio ook, waar je les krijgt! Zeker een aanrader!

R.D. van Gelderen

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam is a very knowledge-able teacher. She knows how to explain the theory and get's you to work with very satisfying results. Mirjam has much knowledge on music in general, plays multiple instruments and is very enthousiastic.

Raymond Burger

Beoordeling: 5 sterren

Ik heb veel jaren met plezier les gehad van Mirjam! Stopte omdat ik naar Scheveningen verhuisde en de reistijd te ver werd. Ik heb heel veel van haar geleerd, vaak viel opeens het kwartje na haar uitleg over bepaalde zangtechniek. Ook veel afgeleerd van wat je niet moet doen bij het zingen door haar. Naast dat ze goed les geeft is ze ook een heel warm mens, ze is er echt voor haar leerlingen!

Marlou Haak

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam is een geweldige zangjuf en yogadocente. Ik werk graag met haar samen vanuit mijn bedrijf de Kinderyoga Academie. Ik beveel haar van harte aan.

Helen Purperhart

Beoordeling: 5 sterren

Mirjam van der Beek van Gelderen is bij Liz en Fay hun kinderfeest geweest. Het was 1 groot feest! De kinderen vonden het geweldig en straalden. Sommige kinderen wilden zelf ook wel een wiebelyogafeest op hun eigen feestje 🥳. Dus het is echt een aanrader.

Tessa Vijverberg

Beoordeling: 5 sterren

Pianolessen - Aanrader!

Hale Damra

Beoordeling: 5 sterren

Bij Mirjam heb ik nu al ruime tijd les. Eerst kwam zij aan huis voor een les samen met mijn dochter. Zij deed piano, ik zang en soms deden we iets totaal anders met materialen die Mirjam meenam. Mijn dochter is ondertussen gestopt en nu zing ik bij Mirjam in haar studio. Wat een fijne, warme plek biedt Mirjam, ook als er emoties opkomen tijdens het zingen geeft zij daar ruimte voor. Kortom; een aanrader!

Elzelien van Zwienen

Mirjam van der Beek was heel geschikt. Ze deed het superleuk en kon zelf improviseren. Meiden vonden haar les heel leuk.

Coördinator CBS De Sleutel, Rotterdam

Beoordeling: 5 sterren

Mijn dochter gaat met veel plezier naar Mirjam toe. Ze neemt de tijd om zaken goed uit te leggen en heeft een positieve benadering.

Anneloes

© 2018 - 2024 WEBSHOP ZANG MUZIEK EN YOGADOCENT MIRJAM VAN DER BEEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.