Korting/vergoedingen

​Zoetermeerpas

Inwoners van Zoetermeer met een zoetermeerpas kunnen met 25% korting losse zanglessen, piano/harplessen voor beginners of yogalessen volgen bij Mirjam van der Beek. Met cheque 3, 4, 5, 6 kunt u tevens terecht, waarbij uw lessen worden vergoed door de gemeente Zoetermeer.

https://www.zoetermeer.nl/inwoners/zoetermeerpas-voordeelcheques-3-en-4_47045/item/zanglessen-mirjam-van-der-beek-van-gelderen_53221.html

​Jeugdfonds Sport en Cultuur

​Mirjam is als zang/muziek/yogadocent aangesloten als aanbieder voor het Jeugdfonds Sport en Cultuur.

Het Jeugdfonds Sport & Cultuur betaalt de contributie/het lesgeld voor kinderen en jongeren uit gezinnen waar te weinig geld is voor zang-, piano-/harples voor beginners of yogales.

Ouders kunnen zelf geen aanvraag doen. Aanvragen voor een bijdrage worden gedaan door een intermediair: bijvoorbeeld een leerkracht, buurtsportcoach, sociaal wijkteam of schuldhulpverlener.

https://jeugdfondssportencultuur.nl/

Sport en cultuur voor een gezond en gelukkig leven!

Rotterdampas

In de periode van 1 juni - 31 augustus 2024 ontvang je 25% korting op een les kleuteryoga van 30 minuten met de rotterdampas.

Volwassenenfonds Sport & Cultuur

Sporten en/of deelnemen aan een culturele activiteit heeft een positief effect op mensen. Zo is bewezen dat regelmatig bewegen zorgt voor een goede conditie, verminderde kans op ziekten, een sterk sociaal netwerk én groeiend zelfvertrouwen. Supergezond dus!

Te weinig geld?

Het Volwassenenfonds Sport & Cultuur (VF) vindt dat alle Nederlanders recht hebben op sporten en creatief bezig zijn. Helaas is deelnemen voor mensen met weinig inkomen niet vanzelfsprekend. Maar liefst 1.000.000 mensen in Nederland leeft rond het bestaansminimum en kan dit niet betalen. 

Is er geen geld voor sport of een culturele hobby? Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en/of materialen voor jouw activiteit. 

Meedoen

Voetbal, hockey, schilderen, muziekles, creatieve workshops en beeldende kunst zijn voorbeelden van activiteiten waaraan je mee kunt doen met support vanuit het fonds. Klinkt goed? Een aanvraag bij het Volwassenenfonds wordt gedaan door een intermediair. Denk bijvoorbeeld aan een schuldhulpverlener, buurtsportcoach, maatschappelijk werker of iemand van de Sociale Dienst. 

Hoe werkt het?

Stap 1 - Ga op zoek naar een intermediair van het Volwassenenfonds. Die vind je via de zoekfunctie op www.volwassenenfonds.nl. 

Stap 2 - Maak een afspraak met de intermediair, ontdek of je in aanmerking komt voor support vanuit het fonds en zo ja: bespreek aan welke activiteit je graag wilt meedoen.

Stap 3 - De intermediair doet vervolgens een aanvraag bij het Volwassenenfonds.

Stap 4 - Na ongeveer drie weken hoor je of de aanvraag is goedgekeurd.

Stap 5 – Yes? Meld je nu aan bij de sportclub, buurthuis of andere locatie waar de sport- of culturele activiteit plaatsvindt.

Stap 6 - Het Volwassenenfonds betaalt de contributie en/of materiaalkosten direct aan de sportclub of andere aanbieder. 

Tip!

Print de Deelnemerskaart, vul hem in en neem hem mee naar je afspraak met de intermediair. Zo kan de aanvraag extra snel gedaan worden.

Vragen?

Op de website www.volwassenenfonds.nl vind je meer informatie.

 

© 2018 - 2024 WEBSHOP ZANG MUZIEK EN YOGADOCENT MIRJAM VAN DER BEEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.