Baby Bootcamp

Baby Bootcamp

Baby’s houden van beweging. Al tijdens de zwangerschap rollen en draaien ze zich om in je buik. Ook na de geboorte zou het goed zijn als je de bewegingen van je baby blijft stimuleren zodat de aangeboren bewegingsdrang blijft. Wanneer je jouw baby bijvoorbeeld op de zij legt en dan langzaam terug draait zal je baby dit als plezierig ervaren en wordt het bewegen gestimuleerd.

Vaak echter ben je onzeker, wat kan wel en wat kan niet op welke leeftijd. Je maakt je zorgen of je de baby geen pijn doet of dat misschien bepaalde oefeningen slecht zullen zijn voor het kleine lichaampje.

Tegenwoordig kan je dit leren bij de Baby-Bootcamp® trainingen onder begeleiding van een professional. Veel mama’s geven zich daarom op voor Baby-Bootcamp®. Met het Baby-Bootcamp® programma leer je bewegen met je baby terwijl je zelf werkt aan het “back in shape” komen na je bevalling.

De les wordt langzaam opgebouwd en steeds pittiger voor je. Het leuke is dat als je vaker Baby-Bootcamp® doet, je baby meegroeit en daardoor je “gewichten” steeds zwaarder wordt naarmate de weken verstrijken.

Met behulp van de speciale Baby belt voor extra ondersteuning.

Bij de Baby-Bootcamp® workshop, die overigens ook wordt aanbevolen door fysiotherapeuten en verloskundigen, is je baby gemiddeld tussen de 3 en de 9 maanden oud. Een speciaal door Baby-Bootcamp® ontwikkelde Baby belt helpt je baby te ondersteunen zodat ook je baby betrokken wordt in elke oefening die je doet.

Zo zorgt de Baby belt er bijvoorbeeld voor dat je baby met zekerheid aan je onderbenen vastzit als je baby in buikligging aan je onderbenen ligt.

Jij ligt nu zelf op je rug in de positie voor de buiktrainingen. Je baby zal omhoog gaan kijken waardoor spelenderwijs de romp- en nekspieren aanspannen, en daardoor verstevigd worden. Daarna gaan we natuurlijk door met knietje rijden voor je baby. Het fitnessgedeelte van je baby is natuurlijk niet bedoeld om sportprestaties te bewerkstelligen, maar om de motorische, geestelijke en emotionele ontwikkeling te stimuleren.

Alle oefeningen worden door de Baby-Bootcamp® instructrice Mirjam van der Beek van Gelderen vakkundig begeleid en gecontroleerd. De Baby belt is absoluut een noodzaak voor de ondersteuning en veiligheid van je baby.
 

Maar er is meer.

Deze manier van baby-fitness bevordert niet alleen de band met de moeder, maar er is meer”, zegt Mirjam van der Beek van Gelderen.


Natuurlijk zijn we lekker aan het trainen en dollen met de kleintjes tijdens de les. We vergeten echter niet dat jij ook ‘back in shape’ wil komen! Geen nood, hier zijn we tijdens de workshop continue mee bezig. Spierverstevigende trainingen voor je rug en bekkenbodemtraining, maar ook de bekende probleemzone van buik, billen en benen wordt aangepakt en afgewisseld met leeftijdsgerichte oefeningen voor je kleintje.

Natuurlijk let de Baby-Bootcamp® instructrice Mirjam van der Beek van Gelderen er ook bij jou op dat de oefeningen rustig worden opgebouwd en dat er geen overbelasting gaat plaats vinden.

Naast alle beweegfactoren is er dan ook nog het sociale gedeelte. Je komt in contact met andere moeders met baby’s van dezelfde leeftijd en kan veel informatie uitwisselen en veel tips van elkaar krijgen. Daarbij is het bovenal gezellig.

Wil je graag een baby belt aanschaffen: https://baby-bootcamp.nl/shop/?fbclid=IwAR3Br6PgOOGNGTUGaga6_gC9Xjod6XUVx79ejE96xIyJtQ1jARLsPxjND9Q

 

© 2018 - 2024 WEBSHOP ZANG MUZIEK EN YOGADOCENT MIRJAM VAN DER BEEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.