Groepslessen Ouder Kind Yoga & Muziek KORTE CURSUS

Artikel 4 van 37
€ 163,50 (inclusief BTW)

Tijdens de Ouder Kind Yoga & Muzieklessen staat de interactie tussen de ouder en het kind centraal. We gaan samen bewegen, ontdekken en ontspannen door middel van yogahoudingen, muziek en liedjes aan de hand van een verhaal. Binnen een veilige omgeving wordt het kind aangemoedigd om stap voor stap zijn ontwikkeling aan te gaan en/of moeilijkheden te overwinnen. Op deze manier wordt het zelfvertrouwen van het kind bevorderd. Daarnaast wordt het kind lichamelijk sterker, stimuleert yoga de doorbloeding en dit geeft voeding aan de spieren, botten en organen.

De workshops zijn niet prestatiegericht; er is veel ruimte voor persoonlijke aandacht en coaching op maat. De (groot-)ouder en kind Yoga workshops zijn mooie intense ervaringen voor jullie allebei. Door de drukte van alle dag schiet persoonlijke aandacht er nog wel eens bij in. In deze workshops ben je een uur lang op elkaar ingespeeld. Het is een mooie manier om de emotionele en fysieke band te versterken.

De lessen zijn geschikt voor kinderen van 4-7 jaar.

Voor leeftijd:

4 - 7 Jaar

Door wie:

Mirjam van der Beek van Gelderen

Waar:

CKC Zoetermeer

Wanneer:

Vanaf wo 15 mei 2024
14:00 - 15:00

Aantal:

9x

Prijs:

€ 163,50 per ouder/kind koppel
(extra kind: € 54,45)

© 2018 - 2024 WEBSHOP ZANG MUZIEK EN YOGADOCENT MIRJAM VAN DER BEEK | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.